sportslig, adj. -t -a, korrekt, juste; sport-; ett sportsligt uppträdande; ha en s. chans, O-, anger motsatta egenskaper till dem som anges i efterleden; utgör en negativ förstärkning av efterleden; omänsklig; odjur.

fredag 31 januari 2014

86-11

Inspirerad av den här fantastiska bloggen: Killarna mot tjejerna, som kollar av vår webb enligt följande tävlingsregler:

Ett lag får poäng om de visar ett ansikte som tävlingsledningen identifierar som kille eller tjej. Killar är blå och tjejer rosa enligt praxis så att inga antifeminister blir arga.

...så blev jag inspirerad att kolla av dagens sport-AB, här får ni resultatet!

Slutresultatet något mer nedslående i sportsammanhang naturligtvis, killarna tog en ÖVERLÄGSEN seger med 86 - 11 (och då slutade jag ändå med någon sida tillgodo pga man orkar bara med en viss mängd mansdominans per dag!)!

Och då handlar en av tjejerna om Scarlett Johansens reklam, och en annan är en annons för web-casino. Kämpa nu, Aftonbladet!

Det här har jag ju predikat vikten av flera gånger förut, och jag tycker verkligen det är någonting ni kan roa er med när tillfälle ges, kanske nu i helgen när ni ändå bara kommer ligga på sofflocket och har tid att läsa morgontidningen? Varsågod för tips!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar