sportslig, adj. -t -a, korrekt, juste; sport-; ett sportsligt uppträdande; ha en s. chans, O-, anger motsatta egenskaper till dem som anges i efterleden; utgör en negativ förstärkning av efterleden; omänsklig; odjur.

fredag 2 augusti 2013

Osport fashiontipsar inför OS 2014


Hela vinter-OS är ju en historia för sig, det är ju bra skönt ändå att homosexuella ändå får delta trots allt, om de bara kan låta bli att sprida "homosexuell propaganda" (asså...) osv osv, men det är liksom ändå FÖR MYCKET ATT FATTA? Min arma skalle orkar liksom inte ta in att ett land med lagar som Rysslands tillåts arrangera en tillställning som OS. Det går för mycket emot allt vad idrott innebär för mig. Det är FÖR ogreppbart för dessa blå ögon osv.

Bara som ett exempel:



I alla fall, om man vill klä sig som sitt mindset kan man, medan man försöker vira skallen runt det orimliga, dressa upp i denna Mean Girls-referens till statement-tisha:



Vsg för briljant tips. Går att köpa HÄR i både herr- & dammodell och vinsten skänks till Civil Rights Defenders som är en människorättsorganisation med mångårigt HBTQ-arbete i Ryssland. In & shoppa!

1 kommentar:

  1. Qatar 2022 - där har du ett ännu sjukare evenemang - medan fotbollsvärlden verkar klaga över att matcherna kanske flyttas till vintern, så är det alltså ett land där tullen testar turister om de är homosexuella, som har dödsstraff på de som säger upp sin religion och 5 års fängelse för de som är homosexuella (jag antar att de tror att man slutar vara homosexuell i fängelset), där personer har fått livstidsfängelse för att de kritiserat antingen shejken eller Allah, där pressfrihet är ett icke-ord, där trafficking är lagligt på icke-västerländska utlänningar och som dessutom tar död på ungefär en slav (sorry, gästarbetare) per dag för att bygga fotbollsarenorna...

    Jag ber till gudarna att världens bästa fotbollsspelare 2022 är en öppet homosexuell spelare så att FIFA då kanske förstår att deras största problem inte är huruvida de kan få in samma reklamintäkter om VM spelas på vinterhalvåret...

    Sotji tror jag i a f att man har just chansen att påverka Ryssland genom. Även fast de har "sina sätt", så kommer de ju inte vara helt opåverkade till all kritik de kommer få. De har ju hyfsad pressfrihet, så medborgarna lär ju bli medvetna om att resten av världen tycker dem är helt dumma i huvudet. Men Qatar... hur fan tänkte man där (pengar är väl svaret tyvärr).

    SvaraRadera